پیام خوزستان

آخرين مطالب

موزه های دفاع مقدس و مقاومت تاثیر بسیاری در جامعه خواهد داشت سیاسی

موزه های دفاع مقدس و مقاومت تاثیر بسیاری در جامعه خواهد داشت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قزوین، آیت‌الله «حسین مظفری» نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه قزوین امروز (جمعه) ضمن بازدید از موزه دفاع مقدس و مقاومت قزوین، در نشست با مسئولان استان که در سالن جلسات شهید عباس بابایی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: از همه عزیزانی که از آغاز کار تا اینجا به هر نحوی تلاش کرده و زحمت کشیده‌اند و در این کار فاخر، مقدس، معنوی و تأثیرگذار سهیم و شریک بوده‌اند تشکر می‌کنم، ان‌شاءالله خداوند بهترین پاداش‌ها را به همه عزیزان عنایت کند.
وی ادامه داد: قطعا این کار از مصادیق آیه 32 سوره حج است، خدای متعال در این آیه فرموده است «وَمَنْ یُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ»، یعنی (و هر کس شعایر خدا را بزرگ دارد در حقیقت آن حاکى از پاکى دل‌هاست).
امام جمعه قزوین عنوان کرد: هر چیزی که مردم را به یاد خدا می‌اندازد جزو شعائرالله است و همه کسانی که کمک می‌کنند این شعائر تقویت شوند، کارشان مصداق تقواست و مورد رضایت خدای متعال و ائمه معصومین (ع) است.

پیام خوزستان

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت نه تنها مردم را به یاد خدا می‌اندازند، بلکه باعث می‌شود هم روحیه دینی و یاد خدا در مردم تقویت شود، هم روحیه جهاد، شهادت، دفاع مقدس و روحیات ولایی در مردم اوج بگیرد، این‌ها موجب می‌شود ارزش کار مضاعف شود.
وی خاطرنشان کرد: رهبر حکیم انقلاب اسلامی فرموده‌اند دفاع مقدس ما یک گنجینه پایان‌ناپذیر است، ما حدود 1400 سال است که از نیمروز کربلا تغذیه کرده و جان و انگیزه می‌گیریم، 8 سال دفاع مقدس ما هم می‌تواند صدها و بلکه هزاران سال نسل‌های متمادی را از نظر فرهنگی و دینی سیراب کند.

پیام خوزستان

آیت‌الله مظفری تأکید کرد: هر چند تا امروز در خصوص دفاع مقدس کارهای قابل توجهی انجام شده است، اما صدها برابر آنچه که انجام شده ظرفیت کار در این حوزه را داریم.
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: عزیزان در موزه دفاع مقدس و مقاومت قزوین طرح خیلی خوب و زیبایی را ارائه کرده‌اند، اگر بتوان هر چه زودتر بخش‌هایی از این باغ موزه را آماده کرد تا مورد بازدید مردم قرار بگیرد، بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

پیام خوزستان

وی یادآور شد: اگر در کنار ادواتی که در این باغ موزه قرار داده می‌شود، صوت‌هایی هم پخش شود بی‌شک اثرگذاری بیشتری خواهد داشت، برای مثال روایت‌گری‌های شهید آوینی در این زمینه بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد.
آیت الله مظفری تاکید کرد: موزه های دفاع مقدس و مقاومت تاثیر بسیاری در جامعه بالاخص نسل نوجوان و جوان در جهت استقلال کشور و پافشاری بر آرمان های انقلاب خواهد داشت. 

پیام خوزستان

در این جلسه ، سردار سرتیپ پاسدار عبدالله عراقی از فرماندهان دوران دفاع مقدس، سرهنگ پاسدار مهدی طاهرخانی از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس قزوین ، سرهنگ پاسدار محمد امیری مقدم مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان، جواد حق لطفی معاون عمرانی استاندار قزوین، اینانلو مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قزوین، سرهنگ پاسدار علی کردی جانشین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین ، رحمانی مدیر منطقه نمونه گردشگری فدک و جمعی از مهندسین و مشاورین پروژه موزه دفاع مقدس و مقاومت قزوین حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1078492/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سعید حجاریان: در مذاکره با آمریکا باید فعالانه برخورد کرد

تصاویری جدید از محل اختفای سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم

روز های خوشی در کشتی استان رقم خورد

آذرباد: اگر VAR بود بازیکن خارجی استقلال خوزستان اخراج می‌شد

برگ برنده «فخوز» در آستانه فصل گرم سال/ نیروگاه سبزوار، گام استراتژیک فولاد خوزستان در مسیر تامین پایدار برق

اینفوگرافی آخرین خبر/ نگاه توسعه محور در فولاد اکسین خوزستان

روحیه جهادی و مقاومت، سرمایه ملی برای حفظ اقتدار کشور است

ورود هواداران زن سپاهان به ورزشگاه آزادی

شروین حاجی‌پور خواننده «وحشی» شد

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده

دو بازیکن مازنی نسخه نساجی را پیچیدند

گل تراکتور به ملوان توسط حسین زاده که داور بعد از بازبینی آفساید اعلام کرد

بیرانوند فاز اونانا گرفت!

«آیت‌الله» با موضوع زندگی آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی منتشر شد

نشست خبری عراقچی و لاوروف؛ ازآخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا تا لغو روادید بین ایران و روسیه

پزشکیان: زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم؛ دنبال جنگ نیستیم

ویتکاف: هدف ما، حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است

هشدار فلاحت‌پیشه درباره روسیه و مذاکرات ایران و آمریکا

ارتش جمهوری اسلامی ایران قدرت اول نظامی در منطقه است

رژیم صهیونیستی با جنایات آشکار خود در برابر چشمان جهانیان ایستاده است

چمنیان: بازیکن پولی در تیم ملی؟ تهمت بی شرافت هاست!

آقای گل کافا را داشتم اما بازهم از آقای گل تهران عذرخواهی می کنم، باید به او فرصت می دادم

پذیرش حداکثری در جامعه الزهرا (س) قم

باز هم منتظر یک شهداب قوی باشید، مهدوی می‌ماند

سه تصادف هولناک در خوزستان ؛ 19 نفر مصدوم شدند

دفاعیه چمنیان: تهمت زدندو شرافت را زیر سوال بردند

تذکر جالب حجاب سنا حسینی به خواهرش سونیا دو قلوهای پایتخت

ماجرای انتخاب حمید حامی برای «سام و نرگس»

محسن تنابنده به همراه خانواده اش

باخت پینگ‌پنگ جوانان ایران از ازبکستان در آسیای میانه

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

روادید بین ایران و روسیه لغو می‌شود

پوتین، پیام رهبر انقلاب را پاسخ داد

عرفان طهماسبی و اعلام آمادگی برای اجرای چندهزار نفره در خوزستان

مصدومیت هفت نفر درپی تصادف رانندگی در آبادان و خرمشهر

عکس آزادی ایرانی بازداشت شده در عربستان پس از یکسال حبس

نمودار قیمت سکه بهار آزادی و امامی در هفته گذشته + جدول

تونل جنوبی خط 2 مترو شیراز از میدان آزادی تا سعدی حفاری شد

پیش بینی هواشناسی خوزستان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا خوزستان فردا شنبه 30 فروردین ماه 1404 | آب و هوای اهواز + هواشناسی اهواز

حجت الاسلام آل آقا: حمایت ایران از مقاومت تا آخرین قطره خون ادامه دارد

نظر ارشادِ پایتخت درباره داماد نقی بودن!

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

سرمایه‌گذاری انگلیس در فناوری کوانتومی برای جلوگیری از پولشویی

کاراته وان مصر؛ صعود مسکینی به مرحله یک چهارم نهایی

روایت تسنیم از افزایش خودسرانه قیمت خودروهای وارداتی توسط واردکنندگان

وزارت نفت توسعه زیرساخت خودروهای برقی را کلید زد

«تصویر یک جنایت» پس از یک دهه روانه بازار نشر شد

اظهارات عراقچی در نشست مشترک با لاوروف؛ از معاهده جامع راهبردی با روسیه تا آخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا

خلیلی: ارتش جمهوری اسلامی ایران حاصل تفکر انقلابی رزمندگان مؤمن است