پیام خوزستان

آخرين مطالب

از نشست سینمایی با ابوالحسن داودی تا خبرهایی از تئاترهای جدید فرهنگی

از نشست سینمایی با ابوالحسن داودی تا خبرهایی از تئاترهای جدید
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / تیزر رسمی یک فیلم تازه اکران شده، اطلاعات جدید یک تئاتر، زمان پخش یک مستند در خانه هنرمندان و جزئیات ششمین جلسه از «سینما رو به آینده» بخشی از خبرهای 28 آذرماه سینما و تئاتر هستند. آنونس رسمی فیلم سینمایی «عزیز» به کارگردانی مجید توکلی و تهیه‌کنندگی سیدعلی احمدی رونمایی شد.
این فیلم از چهارشنبه 28 آذرماه روی پرده سینماهای سراسر کشور رفته است و آنونس آن را امید میرزایی ساخته است.
«عزیز» یک ملودرام عاشقانه است و آزاده صمدی، روزبه حصاری، بهمن صادق حسنی، رضا عباسی، شیرین محسنی، عقیق بلوری و زنده‌یاد فاطمه محمدی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.
در سومین اثر سینمایی مجید توکلی، کیوان مقدم مدیر هنری، محسن حسینی، مدیر فیلمبرداری، علیرضا علویان، طراحی و ترکیب صدا، عباس عباسی، طراح گریم، آریا عظیمی‌نژاد، موسیقی، کامران کیان‌ارثی، مدیر صدابرداری، میثم مولایی، تدوین، فرهاد قدسی، اصلاح رنگ، بابک صالح، طراح صحنه، هدا میرزایی، طراح لباس، جواد رمضانی، مدیر تولید، فرهاد قدسی، اصلاح رنگ، محمدرضا جعفری، جانشین تولید، محمد امین، مدیر تدارکات، سینا بیگی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز، محمود آراسته، طراح لوگو، محمد شکیبا، طراح پوستر، کوروش جوان، عکاس، مریم قربانی‌نیا مشاور رسانه‌ای، مسعود سلیمانی دستیار تهیه این پروژه هستند.

پخش داخلی فیلم سینمایی «عزیز» به عهده موسسه فیلمیران است.
نمایش «شونزده» آماده اجرا شد
هم‌زمان با معرفی عوامل و آغاز پیش‌فروش بلیت‌های نمایش «شونزده»، از پوستر این اثر نمایشی با طرحی از فرهاد توکلی رونمایی شد.
نمایش «شونزده» بر اساس نوشته جابر رمضانی به کارگردانی امیرمحمد کریمی و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان از پنجم دی‌ ماه 1403، ساعت 18:45 در سالن ‌شماره ‌1 خانه ‌نمایش ‌دا روی صحنه خواهد رفت.
این اثر نمایشی با حمایت خانه نمایش دا، در این مجموعه روی صحنه خواهد رفت.
«شانزده» نمایشی مستند و تعاملی است که با حضور و مشارکت مخاطبان پیش‌ می‌رود و روند اجرای هر شب با توجه به متفاوت بودن مخاطبان با شب‌های دیگر متفاوت خواهد بود.
دراماتورژ: امیرحسین کریمی، کاری از: کمپانی تئاتر جوانان ایران، مشاور هنری: سجاد ‌افشاریان، مدیر تولید: آرزو کریمی، طراح صحنه: منا ‌رمضانی، طراح ویدئو مپینگ: سعید مومنی، طراح نور: محمدرضا ‌رحمتی، طراح موسیقی: امیر ‌دوستی، طراح بازی: امیرحسین کریمی، طراح لباس: الیکا ایلکا، دستیاران کارگردان: نیلا بلندی، کوروش شجاعی، فردین ‌راکی، محمد کرمانی، علی باغبان منش، مدیر صحنه: سید حسام حسینی، دستیار صحنه: شهاب محمدی، شایان جهانی، منشی صحنه: نیلا بلندی، تبلیغات: راوی ‌مدیا، مدیر تبلیغات: امیرحسین ‌میرزائی، تبلیغات مجازی: رومینا ‌مهدوی، مدیر محتوا: سهیل ‌فلاح، عکاس: امیرحسین ‌میرزائی، طراح پوستر: فرهاد ‌توکلی، موشن‌گرافی و تیزر: سهیل ‌فلاح، لیلا ‌رئیس ‌زاده ‌ناصحی، مشاور رسانه‌ای و روابط عمومی: علی ‌کیهانی عوامل این اثر نمایشی هستند.
این اولین‌بار است که متنی از جابر رمضانی توسط کارگردان دیگری روی صحنه می‌رود.
علاقه‌مندان برای تهیه‌ بلیت این اثر نمایشی می‌توانند، هم‌اکنون به سایت تیوال مراجعه کنند.

پیام خوزستان


مستند «سندفارو» برگمان در خانه هنرمندان ایران روی پرده می‌رود
به گزارش روابط‌عمومی خانه هنرمندان ایران، در هشتاد و پنجمین نشست از سلسله نشست‌های «مستندات یکشنبه»، فیلم مستند «سندفارو» یکشنبه 2 دی 1403 ساعت 17 در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.
این نشست با نمایش فیلم مستند 60 دقیقه‌ای «سندفارو» (1970) ساخته «اینگمار برگمان» و باحضور «آنتونیا شرکا» مترجم و منتقد سینما برگزار می‌شود.
در اواخر دهه 60 میلادی، اینگمار برگمن در مستند «سندفارو» دوربین خود را به جزیره فارو برد تا وضعیت ناهنجار و نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی در ساکنان این جزیره را به تصویر بکشد.
نمایش این مستند، اولین نشست از برنامه نمایش و تحلیل آثار برگزیده داستانی، مستند و فیلم‌تئاترهای «اینگمار برگمان» است که با عنوان «نور زمستانی» دی 1403 در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای تهیه بلیت فیلم مستند «سندفارو» به سایت تیوال مراجعه کنند.

پیام خوزستان


برگزاری ششمین جلسه از «سینما رو به آینده» در اولین شب زمستان
به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی سوره، شب ششم از سلسله نشست‌های «سینما رو به آینده» به میزبانی امیر قادری شنبه شب یکم دی برگزار می‌شود.
سلسله نشست‌های «سینما رو به آینده» که به صورت ماهانه توسط سازمان سینمایی سوره و به میزبانی امیر قادری با حضور چهره‌های مختلف سینمایی برگزار می‌شود، به ششمین جلسه رسیده است و شنبه 1 دی ماه برگزار می‌شود.
در این نشست، چهره‌هایی از صاحب‌نظران و سینماگران از جمله ابوالحسن داودی، اکبر نبوی و محمد حمزه‌ای و با اجرای امیرقادری، حضور خواهند داشت.
این نشست تخصصی، شنبه 1 دی ماه راس ساعت 17:30 تا 19 در سالن «شهر خاطره» پردیس سینمایی آزادی برگزار می‌شود.
سلسله نشست‌های «سینما رو به آینده» که با همت سازمان سینمایی سوره و با رویکرد «چالش‌های سینمای ایران، در دولت جدید» برگزار می‌شود، به واکاوی راهکارها و ایده‌های تازه برای مدیریت سینما در آینده می‌پردازد.

پیام خوزستان


لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1009117/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های مهران مدیری درباره طولانی ترین شب سال

روایت احمدرضا احمدی از «شب یلدا»

رئیس‌جمهور در سرزمین اهرام ثلاثه

تی آر تی در تجریش!

پزشکیان: توقف جنایات رژیم صهیونیستی باید مهمترین اولویت کشورهای منطقه و اعضای دی 8 باشد

ادای احترام سردار سلامی به مقام شهید سلیمانی

فلاحت‌ پیشه: شاهد کاهش روزافزون سطح نخبگی در مجلس هستیم

واکنش عجیب بلینکن به اشغال نوار غزه توسط اسرائیل

خیبر با یک تعویض دقیق از سد آبی‌های اهواز گذشت +فیلم

محل اسکان اهالی ساختمانی که در اهواز فرو ریخت

خیبر خرم آباد 1 - 0 استقلال خوزستان/ پیروزی سخت شاگردان دقیقی در خانه + فیلم

آیت الله جوادی آملی: خودمان گرفتار اختلاس باشیم بعد بخواهیم در برابر دشمنان مقاومت کنیم؟/ با این بازی ها کسی مقاوم نیست

خیبر با یک تعویض دقیق از سد آبی‌های اهواز گذشت/ یحیی؛ چادرملو را برد و از پرسپولیس سبقت گرفت +فیلم

فولاد از پرسپولیس جلو زد؛ خیبر و دقیقی فقط استقلال را می‌برند!

خیبر 1-0 استقلال خوزستان؛ خیبر هفته سیزدهم را با برد افتتاح کرد/ غول کش اهوازی در لرستان زانو زد

حزب‌الله: تجاوز اسرائیل به یمن ادامه حملات به ملل منطقه است

خیبر 1 - 0 استقلال خوزستان: تعویض طلایی دقیقی

خیبر خرم آباد 1-0 استقلال خوزستان؛ رستگاری سعید دقیقی با توسل بر تعویض طلایی

برد خانگی خیبر مقابل استقلال خوزستان

سهم 50 درصدی صادرات؛ نقشی کلیدی فولاد خوزستان در اقتصاد ملی

یلدای مهدوی با توزیع بیش از 900 بسته مومنانه در چادگان

آغاز هفته سیزدهم لیگ برتر با پیروزی خیبر مقابل آبی‌های اهواز

تیم فولاد خوزستان برابر چادرملو به برتری رسید

اخباری: امروز نباختیم، ما را بازنده کردند

پیروزی شیرین خیبر در خانه و صعود در جدول

فولاد بُرد و جای پرسپولیس را در جدول گرفت

خیبر با یک تعویض دقیق از سد آبی‌های اهواز گذشت/ یحیی؛ چادرملو را بُرد و از پرسپولیس سبقت گرفت +فیلم و جدول

یحیی جای پرسپولیس را گرفت

خلاصه بازی خیبر مقابل استقلال خوزستان + ویدیو

خیبر با تعویض طلایی دقیقی از سد استقلال اهواز گذشت/ یحیی با پیروزی مقابل چادرملو از پرسپولیس سبقت گرفت + فیلم و جدول

بیانیه مهم حزب‌الله درباره تجاوز اسرائیل به یمن

بوژوویچ: خیبر استحقاق برد داشت؛ انتظار بازی را سختی داشتیم!

صعود یک پله‌ای خیبر با پیروزی برابر استقلال خوزستان

فولاد خوزستان 2 - 1 چادرملو اردکان/ شاگردان گل محمدی جای پرسپولیس را گرفتند + فیلم

میودراگ بوژوویچ: خیبر استحقاق پیروزی را داشت

قیمت لحظه آخری طلا، دلار، سکه و ارز 1403/09/28

نشست اعضای ستاد دکتر پزشکیان با فرماندار شوش و نماینده شهرستانهای شوش و کرخه

خبر و هشدار فوری از وقوع مه و کاهش دید افقی در خوزستان

شهدای مقاومت در دامن مادرانی باایمان پرورش یافته‌اند

آزادی 12 زندانی جرائم غیرعمد البرز در پویش «یلدای همدلی»

اخباری: سوال مرا جواب بدهید؛ چرا var در اهواز نبود؟

افزایش همکاری‌ها با چین در صنعت و محیط‌ زیست در دستور کار قرار دارد

سرمربی استقلال خوزستان: خیبر بُرد می‌خواست و پیروز شد/ بازی سخت و پر تنشی بود

دیدار سفیر با پدر سید مقاومت+ ویدئو | مجتبی امانی با خانواده شهید سیدحسن نصرالله دیدار کرد

شباهت‌های نسل کشی مسلمانان در بوسنی و هرزگوین و غزه/ مسلمانان باید از مقاومت حمایت کنند

دقیقی: برد مقابل استقلال خوزستان نتیجه تلاش و جنگندگی است

7 مصدوم در تصادف خودروی زنان کارگر فصلی در شوش

تختال، شمش بلوم و آرگون محصولات پرطرفدار "فخوز"

ابراهیم میرزاپور و کارت زرد در دقیقه نود و شش!

مقاومت مرزبانان فقط به عشق مردم