پیام خوزستان

آخرين مطالب

بیانیه سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام در رابطه با راهپیمایی روز قدس سیاسی

بیانیه سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام در رابطه با راهپیمایی روز قدس
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر، بسْم اللّه الرّحْمٰن الرّحیم
«سبْحان الّذی أسْریٰ بعبْده لیْلًا من الْمسْجد الْحرام إلی الْمسْجد الْأقْصی الّذی بارکْنا حوْله لنریه منْ آیاتنا ۚ إنّه هو السّمیع الْبصیر»
روز جهانی قدس یادآور محوریت مسأله فلسطین در جهان اسلام و نماد ایستادگی در برابر اشغالگران در هفتاد سال اخیر است.
امسال در شرایطی به روز جهانی قدس نزدیک می‌شویم که رژیم صهیونیستی پس از نقض آتش‌بس تجاوز به غزه را از سر گرفته است و وضعیت منطقه و نظام بین الملل نیز در شرایط خطیر و سرنوشت سازی قرار گرفته است. از یک سو رژیم ایالات متحده آمریکا و صهیونیست‌ها با برآورد غلط از وضعیت منطقه به دنبال اجرای نقشه سوداگرانه خود علیه کشورهای منطقه و محور مقاومت هستند و از سوی دیگر محاسبات غلط ترامپ و کابینه او باعث شده که در اولین روزهای ریاست جمهوری یادداشت اجرایی بر علیه جمهوری اسلامی ایران امضا نموده تا عملیات روانی پُرشدت خود را برای معتبر سازی این طرح پوشالی پیگیری نماید. معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) از ابتدای استقرار حکومت اسلامی در ایران، در یک ابتکار تاریخی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان روز جهانی قدس تعیین نمودند و از عدالت خواهان جهان دعوت کردند تا به حمایت از مظلوم برخیزند و تا نابودی مستکبران از آرمان خویش دست برندارند و اکنون نیز در ادامه مسیر مبارزه و مقاومت مردمی معادلات جهانی پس از عملیات طوفان الاقصی تغییر اساسی و معناداری یافته است و جبهه مقاومت با وجود شهادت برخی از رهبران و فرماندهان، همچنان پُر قدرت به مسیر خود ادامه می‌دهد و به تعبیر امام خامنه ای"جبهه مقاومت رو به اقتدار و امید فزاینده و جذبِ روزافزونِ عناصرِ قدرت پیش می‌رود و جبهه ظلم و کفر و استکبار روز به روز تُهی تر، مأیوس تر و کم توان تر می‌شود.
روزجهانی قدس فرصتی است برای اتحاد ملت‌های مسلمان و اعلام همدردی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین و آگاه شدن افکار عمومی و وجدان‌های بیدار مردم دنیا نسبت به جنایاتی است که رژیم غاصب صهیونیستی با پشتیبانی آمریکا و کشورهای مستکبر عالم در حق مردم بی پناه فلسطین روا می‌دارد. سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام ضمن محکوم نمودن تجاوزات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی به غزه، لبنان و سوریه و کشتار زنان و کودکان بی پناه و مظلوم و با تأکید بر اینکه حمایت از آرمان رهایی قدس شریف به عنوان یک واجب دینی و شرعی مسأله کل ملت‌های مسلمان است، از کلیه اقشار مختلف مردم بویژه بسیجیان عزیز دعوت می‌نماید با شعار «عَلی العَهدِ یا قُدس؛ بر پیمان خود با قدس هستیم» با حضور حماسی و پرشور خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر حمایت خود را از اصالت، هویت و حق ملت فلسطین در حاکمیت بر سرزمین مادری خود و تعیین سرنوشت قدس شریف اعلام نمایند.
کد خبر 6418131

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1070243/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرینلند به محور مقاومت پیوست

اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان جنوبی با صدور بیانیه ای، فرارسیدن 12 فروردین روز جمهوری اسلامی را گرامی داشت

زره کوانتومی روشی نوین برای محافظت از اطلاعات در برابر نویز

جزئیات جان باختن کودک 12 ساله در یک کانال آب در دزفول

عذرخواهی بازیکن پرسپولیسی که سپاهان را جایگزین شاگردان کارتال کرد!

خلیفه اصل: یادم نمی‌رود دستیار پنجم بودم!

جایگاه و نقش «حماسه آزادسازی سوسنگرد» در دفاع مقدس

پیام مهم رهبر مقاومت افغانستان در آستانه یک عید؛ احمد مسعود چه گفت؟

برگزاری آیین سنتی معایده در اهواز

به یاد عابدزاده: مربی بی‌ادعا مقابل کارتال!

دستورات ویژه وزیر میراث برای خرمشهر از ابتدای امسال پیگیری می‌شود

دو حادثه رانندگی با 9 مصدوم و یک فوتی در خوزستان

رونی: رئال من را می‌خواست، رویایم بارسا و مسی بود

آنتونی به رئال رسید، ایسکو هم باید به بارسا برسد!

گزینه پرسپولیس به سیاتل پیوست!

طلسم یونانی لیگ برتر در فولاد آره‌نا

دردسر اروپایی بارسا؛ تراشتگن بیاید، شزنی باید برود!‏

هالند شاید ادامه فصل را از دست داده باشد

انتخاب سرمربی جدید مس رفسنجان تا ساعات آینده

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز سه شنبه 12 فروردین

واعظی: در زمان روحانی پیام‌هایی [از طرف سرویس‌های امنیتی] دریافت می‌کردیم

انتخاب: دبیری گفته کنار نمی‌روم مگر اینکه پزشکیان برکنارم کند

گرینلند جدیدترین عضو محور مقاومت شد!

محققان «چوبِ شفاف» ساختند

داستانک/ دلبر گلفروش من

پزشکیان: روابط ایران و الجزایر در فضایی برادرانه و دوستانه در حال گسترش است

آمریکا: ترامپ حاضر به صحبت درخصوص توافق با ایران است

معاون پزشکیان: به دنبال سخت‌گیری حجاب در کف جامعه نیستیم

تاجگردون: به فکر مستضعفین بودن به این معنی نیست که باید منابع کشور را مستقیم به آنها بدهیم

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از مرکز خیریه؛ حمایت از بیماران سرطانی

تعطیلی ادارات استان خوزستان پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات اهواز تعطیل است؟

لاریجانی: گروه های مقاومت دائم به دنبال تقویت خود هستند چون به آتش‌بس های اسرائیل اعتماد ندارند

برخورد 3 خودرو در جاده دیلم - بهبهان 2 مصدوم داشت

تهدیدات آمریکا پوشالی است

ارسطو به خاطر پول خفه شد!

اومدن ترور نا تموم رو تموم کنن

بوی پاهای اوس موسی فهیمه رو کلافه کرده

ماجرای عشق رحمت جلوی بهروز لو رفت

رحمان و رحیم رو دستگیر کردن

ایشونم wife عه منه

نقشه شوم شری‌جون برای خانواده معمولی

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

سید محمد صدر: اسرائیلی‌ها مذاکرات «مک فارلین» را نجس کردند!

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب: اگر آمریکا یا اسرائیل، ایران را بمباران کنند مجبور خواهیم شد به سمت تولید سلاح هسته‌ای برویم

سپاه بیانیه داد

تهران زیر بار زبان تهدید نخواهد رفت/روند تجاوز به یمن شکست خواهد خورد

سکان بیش از 19 هزار خانواده در پایگاه‌های نوروزی آموزش و پرورش خوزستان

عراقچی: تهران ابدا زیر بار زبان تهدید نخواهد رفت

حادثه رانندگی در محور ایذه به پیان هفت مصدوم برجای گذاشت