پیام خوزستان

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403 اقتصادي

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز یکشنبه با روند افزایشی بازگشایی شد. رشد قیمت دلار در تعطیلی بازارهای جهانی، بازار طلا و سکه را با رشد شارپی همراه کرد. حباب قطعات سکه در دومین روز هفته افزایش قابل توجهی داشت و میلیونی بالا رفت.
 قیمت طلا و سکه در دومین روز هفته با افزایش ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد. رشد هزار تومانی قیمت دلار بازار طلا را با تلرانس یک میلیون تا دو میلیون و 500 هزار تومانی افزایش داد.
معامله‌گران بلاتکلیفی در اخبار سیاسی روزهای گذشته و رشد انتظارات تورمی را دلیل روند صعودی قیمت طلا و سکه می‌دانند.
پیش بینی قیمت طلا و سکه
فعالان بازار طلا علاوه بر افزایش قیمت دلار، رشد حباب قطعات سکه را دلیل ورود تقاضاهای جدید به بازار طلا می‌دانند. آنها معتقدند لیدر تعیین قیمت در بازار طلا، قیمت دلار است که بازارساز نیز نتوانسته با خبردرمانی روند افزایشی آن را متوقف کند.
گفتنی است قیمت اونس جهانی طلا در تعطیلات پایانی هفته روی رقم 2910 دلاری ثابت است و اونس جهانی نقره نیز روی رقم 32 دلار و 53 سنتی ایستاده است. هر گرم نقره 999 روی رقم 107 هزار و 510 تومانی ایستاده است.
بازار
سکه امامی 2.5 میلیون تومان گران شد
قیمت سکه امامی یکشنبه 19 با رشد دو میلیون و 500 هزار تومانی روی رقم 78 میلیون و 290 هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار آزادی افزایش یک میلیون و 640 هزار تومانی داشت و روی رقم 73 میلیون و 770 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیم‌‌‌سکه روی رقم 47 میلیون و 400 هزار تومانی ایستاد و افزایش یک میلیون و 900 هزار تومانی داشت. قیمت ربع ‌سکه با رشد یک میلیون و 200 هزار تومانی و سکه گرمی با یک میلیون تومان افزایش به ترتیب با رقم 24 میلیون و 100 هزار تومان و 12 میلیون و 500 تومانی معامله شدند.
مثقال طلا 29 میلیونی شد
قیمت طلا روز یکشنبه افزایش قابل توجهی داشت. هر مثقال طلای 18 عیار رشد 617 هزار تومانی داشت و با رقم 29 میلیون و 269 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با رشد 116 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 754 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 663 هزار تومانی معامله شد.
حباب قطعات سکه میلیونی رشد کرد
حباب سکه در دومین روز هفته روند افزایشی قابل توجهی داشت. حباب سکه امامی یک میلیون و 836 هزار تومان، سکه بهار آزادی 989 هزار تومان، نیم‌سکه یک میلیون و 559 هزار تومان، ربع‌ سکه یک میلیون و 29 هزار تومان و سکه گرمی 917 هزار تومان رشد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1061569/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل واچ‌ ها ایمن هستند؟

وعده‌ها درباره بورس، متوقف به انتخابات ماند! / آقای پزشکیان چرا سکوت کردید؟!

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

خلاصه بازی اینتر میامی 1 - شارلوت 0

خلاصه بازی یوونتوس 0 - آتالانتا 4

معرفی یک جایگزین برای کمک داور ویدیویی

آیا سواد، رفاه فقیرترین دهک را افزایش می‌دهد؟

نسل جدید ماکسیما به ایران می‌آید /عکس

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

انتقاد رسانه اصولگرا از اظهارات جنجالی رفیق‌دوست

روایت تابناک از فاز جدید سوپرانقلابی‌ها؛ از حرمت شکنی در بیت رهبری تا سئوال همزمان از 11 وزیر

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

واریزی سود سهام عدالت 1403 چقدر است و دقیقا کی پرداخت می شود؟

جزئیات بازداشت یک مدیر مدرسه در اهواز

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

شعری از مهدی خادمیان، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

زیباکلام: اگر انتخابات فردا برگزار شود، احمدی‌نژاد حداقل 15 میلیون رأی خواهد آورد

سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم

مسئولین چقدر از درد مردم خبر دارند؟

سردار تنگسیری: به‌زودی شاهد خلق دستاوردهای پیشرفته بومی خواهیم بود

اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم

پاسخ جبهه پایداری به توئیت محمد مهاجری/ با نفوذی هایی که حرف مفت می‌زنند برخورد کنید!

چهره ها/ سلفی نصفه «المیرا دهقانی»

از ممنوعیت «روحی» در نسیم تا آزادی «ارواح» در شبکه سه!

محمدرضا داوودنژاد: غزل بدیعی همسر «رضا» بعد از فوت او نابود شد

برای مجید انتظامی؛ آهنگساز بزرگ سینمای ایران

عشق در سایه ساواک مخوف!

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت

چهره ها/ عکسی از روشنک گرامی بعد از مدتها با آرایش متفاوت

قبول دارین رابطه این پدر و دختر خیلی قشنگه؟

گرانی‌ کمر مرجانه گلچین را هم شکست

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

قطره ای به زیبایی یک اقیانوس

هوش مصنوعی خطاهای مقالات تحقیقاتی را شناسایی می‌کند

ناچیز بودن زمین در برابر جهان هستی

خط فقر از حداقل دستمزد سبقت گرفت

فیلم پلیس آهنی در چین به واقعیت تبدیل شد

فروش میوه در برخی مناطق اهواز با سود 200 درصدی

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403