پیام خوزستان

آخرين مطالب

فیلم پلیس آهنی در چین به واقعیت تبدیل شد علمي

فیلم پلیس آهنی در چین به واقعیت تبدیل شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - زمانی که فیلم RoboCop در دهه 80 میلادی منتشر شد، ربات‌ها به پیشرفتگی امروز نبودند. حالا چین، پلیس آهنی را از فیلم به واقعیت آورده است!

چین بار دیگر در خط مقدم نوآوری‌های فناوری قرار گرفته و این‌بار ربات‌های انسان‌نما را به گشت‌های پلیس شهری اضافه کرده است. این ربات‌ها که با جلیقه‌های پلیس پررنگ در خیابان‌های شنژن دیده شده‌اند، نه‌تنها در کنار نیروهای انسانی راه می‌روند، بلکه با شهروندان دست می‌دهند و به فرمان‌های صوتی پاسخ می‌دهند. این اقدام توجه گسترده‌ای را در رسانه‌ها به خود جلب کرده و بحث‌های زیادی درباره آینده رباتیک در امور امنیتی و اجرای قانون برانگیخته است. پلیس آهنی در چین حالا دیگر یک مفهوم علمی‌تخیلی نیست، بلکه به واقعیت تبدیل شده است.
PM01: ربات پیشرفته با توانایی‌های تعاملی
مدل PM01 که توسط شرکت EngineAI طراحی شده، در دسامبر 2024 معرفی شد و یکی از مدرن‌ترین ربات های انسان نما موجود به شمار می‌رود. این ربات دارای نمایشگر تعاملی و بدنه‌ای از جنس آلیاژ آلومینیوم است که در کنار چرخش 320 درجه‌ای کمر، توانایی حرکت انعطاف‌پذیر و طبیعی را به آن می‌بخشد. موتورهای مفصلی با 12 درجه آزادی (DoF) به PM01 امکان انجام وظایف پیچیده را می‌دهد و فناوری Intel RealSense نیز به این ربات قدرت درک بصری پیشرفته‌ای بخشیده است.
ربات PM01 نسبت به مدل پرچمدار SE01 این شرکت 27 سانتی‌متر کوتاه‌تر و 8 کیلوگرم سبک‌تر است. این ربات می‌تواند با سرعت 2 متر بر ثانیه حرکت کند و از یک باتری قابل تعویض سریع استفاده می‌کند که با هر بار شارژ، تا 2 ساعت عملیات مداوم را پشتیبانی می‌کند. پلیس آهنی حالا نه‌تنها در خیابان‌های چین حضور دارد، بلکه قابلیت‌های تعاملی پیچیده‌ای را نیز ارائه می‌دهد.
نقش ربات ها در گشت‌زنی پلیس چین
آزمایش این ربات‌های گشتی بخشی از برنامه چین برای ادغام فناوری رباتیک در امور انتظامی و امدادی است. پیش از این، پلیس چین ربات RT-G را برای عملیات در محیط‌های سخت آزمایش کرده بود. این ربات کروی خودران که توسط Logon Technology ساخته شده، قادر است با سرعت 35 کیلومتر بر ساعت روی زمین و آب حرکت کند و فشارهای سنگین را تحمل نماید.
همچنین، شرکت Deep Robotics ربات چهارپای Lynx را توسعه داده است که ترکیبی از چرخ و پاهای متحرک را برای پیمایش روی سطوح دشوار مانند پله‌ها، شن، سنگ و آسفالت ارائه می‌دهد. این ربات‌ها برای نجات اضطراری، شناسایی آتش‌سوزی، تأمین امنیت و کاوش‌های علمی طراحی شده‌اند و قابلیت حرکت در محیط‌های خطرناک را دارند.
ورود پلیس آهنی در چین به واحدهای گشت‌زنی پلیس، چشم‌انداز جدیدی برای امنیت شهری و استفاده از فناوری در حوزه اجرای قانون ایجاد کرده است. باید دید که PM01 و سایر ربات‌های پیشرفته در آینده چگونه نقش خود را در عملیات پلیسی و خدمات شهری ایفا خواهند کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1061571/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل واچ‌ ها ایمن هستند؟

وعده‌ها درباره بورس، متوقف به انتخابات ماند! / آقای پزشکیان چرا سکوت کردید؟!

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

خلاصه بازی اینتر میامی 1 - شارلوت 0

خلاصه بازی یوونتوس 0 - آتالانتا 4

معرفی یک جایگزین برای کمک داور ویدیویی

آیا سواد، رفاه فقیرترین دهک را افزایش می‌دهد؟

نسل جدید ماکسیما به ایران می‌آید /عکس

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

انتقاد رسانه اصولگرا از اظهارات جنجالی رفیق‌دوست

روایت تابناک از فاز جدید سوپرانقلابی‌ها؛ از حرمت شکنی در بیت رهبری تا سئوال همزمان از 11 وزیر

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

واریزی سود سهام عدالت 1403 چقدر است و دقیقا کی پرداخت می شود؟

جزئیات بازداشت یک مدیر مدرسه در اهواز

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

شعری از مهدی خادمیان، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

زیباکلام: اگر انتخابات فردا برگزار شود، احمدی‌نژاد حداقل 15 میلیون رأی خواهد آورد

سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم

مسئولین چقدر از درد مردم خبر دارند؟

سردار تنگسیری: به‌زودی شاهد خلق دستاوردهای پیشرفته بومی خواهیم بود

اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم

پاسخ جبهه پایداری به توئیت محمد مهاجری/ با نفوذی هایی که حرف مفت می‌زنند برخورد کنید!

چهره ها/ سلفی نصفه «المیرا دهقانی»

از ممنوعیت «روحی» در نسیم تا آزادی «ارواح» در شبکه سه!

محمدرضا داوودنژاد: غزل بدیعی همسر «رضا» بعد از فوت او نابود شد

برای مجید انتظامی؛ آهنگساز بزرگ سینمای ایران

عشق در سایه ساواک مخوف!

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت

چهره ها/ عکسی از روشنک گرامی بعد از مدتها با آرایش متفاوت

قبول دارین رابطه این پدر و دختر خیلی قشنگه؟

گرانی‌ کمر مرجانه گلچین را هم شکست

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

قطره ای به زیبایی یک اقیانوس

هوش مصنوعی خطاهای مقالات تحقیقاتی را شناسایی می‌کند

ناچیز بودن زمین در برابر جهان هستی

خط فقر از حداقل دستمزد سبقت گرفت

فیلم پلیس آهنی در چین به واقعیت تبدیل شد

فروش میوه در برخی مناطق اهواز با سود 200 درصدی

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403