پیام خوزستان

آخرين مطالب

درخواست سران اروپا برای حل مشکل توقف ترانزیت گاز روسیه از اوکراین وزارت نفت

درخواست سران اروپا برای حل مشکل توقف ترانزیت گاز روسیه از اوکراین
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواستار مذاکره برای حل مشکل توقف مسیر ترانزیتی گاز روسیه به اروپا از خاک اوکراین شدند.

به گزارش خبرگزاری رویترز از بروکسل، سران کشورهای اروپایی روز پنجشنبه (16 اسفند) از مقام‌های اتحادیه اروپا و کی‌یف خواستند پس از توقف ترانزیت گاز روسیه از خاک اوکراین، مذاکرات در این زمینه را تعمیق کنند.
رابرت فیکو، نخست‌وزیر اسلواکی در نتیجه‌گیری نشست روز پنجشنبه سران کشورهای اتحادیه اروپا برای گفت‌وگو درباره تنش‌های مسکو - کی‌یف، موضوع توقف ترانزیت گاز روسیه از خاک اوکراین را که از ابتدای سال جاری میلادی متوقف شده است مطرح کرد.
فیکو پیش‌تر تهدید کرده بود بیانیه این نشست را مسدود می‌کند.
سران اروپایی در جمع‌بندی این نشست از طرف‌ها خواستند تلاش را برای یافتن راه‌حل‌های قابل اجرا در زمینه ترانزیت گاز با در نظر گرفتن نگرانی‌های اسلواکی، افزایش دهند.
کمیسیون اروپا پیش‌تر گفته بود علاقه‌ای به ادامه ترانزیت گاز روسیه از خاک اوکراین ندارد و گزینه‌های جایگزین وجود دارد.
اتحادیه اروپا از زمان آغاز تنش‌های مسکو - کی‌یف در فوریه سال 2022 میلادی به‌دنبال کاهش وابستگی باقی‌مانده بعضی از کشورهای اروپایی به واردات انرژی روسیه است.
یک دیپلمات اتحادیه اروپا گفت: گنجاندن مرجع ترانزیت تغییری در سیاست نیست، اما باب گفت‌وگو برای نگرانی‌های اسلواکی را باز گذاشته است.
صادرات گاز طبیعی روسیه به اروپا از مسیر خطوط لوله ترانزیتی ساخته‌شده در دوران اتحاد جماهیر شوروی پیشین که از خاک اوکراین می‌گذرد، در ساعات اولیه روز یکم ژانویه سال 2025 میلادی (12 دی) در پی پایان قرارداد پنج‌ساله بین مسکو و کی‌یف متوقف شد. دو طرف که اکنون درگیر تنش هستند نتوانستند بر سر تمدید آن به توافق دست یابند.
تجارت ترانزیت اسلواکی در ارسال گاز به اروپا هم آسیب دید و این کشور مجبور شد برای عرضه گاز به‌دنبال مسیرهای تازه‌ای باشد، نخست‌وزیر اسلواکی معتقد است توقف مسیر ترانزیتی عرضه گاز روسیه به اروپا قیمت‌ها را افزایش می‌دهد و رقابت‌پذیری اتحادیه اروپا را مختل می‌کند.
فیکو با کمک نظامی به اوکراین برای جلوگیری از طولانی شدن جنگ مخالفت کرده است و با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، بر سر موضوع ترانزیت گاز اختلاف داشته است، اما اسلواکی به مذاکرات با مقام‌های اتحادیه اروپا ادامه داده است.
اوکراین ماه گذشته به‌دلیل سردی هوا و پس از حمله‌های موشکی روسیه به تأسیسات گازی این کشور، مجبور به افزایش واردات گاز از اروپا شد.
فیکو گفته است گازی که اوکراین می‌خرد به روسیه تعلق دارد و این وضع را پوچ خوانده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1061441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل واچ‌ ها ایمن هستند؟

وعده‌ها درباره بورس، متوقف به انتخابات ماند! / آقای پزشکیان چرا سکوت کردید؟!

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

خلاصه بازی اینتر میامی 1 - شارلوت 0

خلاصه بازی یوونتوس 0 - آتالانتا 4

معرفی یک جایگزین برای کمک داور ویدیویی

آیا سواد، رفاه فقیرترین دهک را افزایش می‌دهد؟

نسل جدید ماکسیما به ایران می‌آید /عکس

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

انتقاد رسانه اصولگرا از اظهارات جنجالی رفیق‌دوست

روایت تابناک از فاز جدید سوپرانقلابی‌ها؛ از حرمت شکنی در بیت رهبری تا سئوال همزمان از 11 وزیر

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

واریزی سود سهام عدالت 1403 چقدر است و دقیقا کی پرداخت می شود؟

جزئیات بازداشت یک مدیر مدرسه در اهواز

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

شعری از مهدی خادمیان، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

زیباکلام: اگر انتخابات فردا برگزار شود، احمدی‌نژاد حداقل 15 میلیون رأی خواهد آورد

سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم

مسئولین چقدر از درد مردم خبر دارند؟

سردار تنگسیری: به‌زودی شاهد خلق دستاوردهای پیشرفته بومی خواهیم بود

اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم

پاسخ جبهه پایداری به توئیت محمد مهاجری/ با نفوذی هایی که حرف مفت می‌زنند برخورد کنید!

چهره ها/ سلفی نصفه «المیرا دهقانی»

از ممنوعیت «روحی» در نسیم تا آزادی «ارواح» در شبکه سه!

محمدرضا داوودنژاد: غزل بدیعی همسر «رضا» بعد از فوت او نابود شد

برای مجید انتظامی؛ آهنگساز بزرگ سینمای ایران

عشق در سایه ساواک مخوف!

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت

چهره ها/ عکسی از روشنک گرامی بعد از مدتها با آرایش متفاوت

قبول دارین رابطه این پدر و دختر خیلی قشنگه؟

گرانی‌ کمر مرجانه گلچین را هم شکست

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

قطره ای به زیبایی یک اقیانوس

هوش مصنوعی خطاهای مقالات تحقیقاتی را شناسایی می‌کند

ناچیز بودن زمین در برابر جهان هستی

خط فقر از حداقل دستمزد سبقت گرفت

فیلم پلیس آهنی در چین به واقعیت تبدیل شد

فروش میوه در برخی مناطق اهواز با سود 200 درصدی

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403